Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Economista Insolvent

ajunto lletres i en faig contes

Quatre anys de contes

 Microrelat "commemoratiu" en motiu dels quatre anys que fa que vaig iniciar -sense saber-ho en aquell moment- el meu repte #uncontecadadia.


QUARTA VOLTA AL SOL

D’any de traspàs a any de traspàs. Quatre anys de traspassar idees a la pantalla i de la pantalla al món; a vegades amb aquell inevitable punt d’orgull, a vegades de reüll i amb certa vergonya però què hi farem, alguna cosa he de penjar per complir amb aquesta imposada autoexigència, no?
Quatre anys de sumar seguidors, de compartir amb ells petits moments, reflexions, ironia, sarcasmes i potser alguna llàgrima. D’entomar els seus reptes, de rebre el seu suport i de fer-te pensar que potser val la pena.
Quatre anys d’aquell primer microrelat que vaig penjar no sé perquè fins a aquest d’avui, sense tenir encara del tot clar algun motiu. Seguiré buscant. O tal vegada ja l’he trobat: potser és que, mentre escric això, ja estic pensant què escriuré demà.



https://www.instagram.com/carlesxiberta/
https://twitter.com/Litus90