Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Economista Insolvent

ajunto lletres i en faig contes

El repte del conte 1400

En el marc del meu projecte #uncontecadadia, quan arribo al que se'n diuen "xifres rodones" em plantejo un repte que comparteixo amb els meus seguidors a les xarxes. En aquest cas, pel meu microrelat diari número 1400, vaig demanar que definissin, en una paraula, com esperen que sigui aquest any 2024. El meu repte, encabir aquestes paraules en un microrelat:

 
EXPLORADOR

Tranquil, amb serenor, tanques la porta i, sense mirar enrere, comences a caminar. Amb esperit aventurer i la saviesa dels anys, comences el viatge que t’has promés que serà apoteòsic, inoblidable, sense retorn. Fa un dia espaterrant, ideal per descobrir noves sensibilitats que desconeixies i t’afloren. Et perdràs, et sentiràs desorientat i, segur, et trobaràs coses que t’espantaran. Però no hi ha volta de full: ara ets valent, tens la ment oberta i alegre i seguiràs, tossut, mirant-te al mirall.